De grootste en beste droger voor
uw favoriete kleding.

Optimale zorg dankzij de grootste trommel* op de markt.

Als u optimale zorg wilt voor uw favoriete kleding, dan is de nieuwe warmtepompdroger van Bauknecht de perfecte keuze: hij is voorzien van een extra grote deur en heeft met zijn roestvrijstalen trommel van 121 liter de grootste capaciteit die er op de markt te krijgen is.* Daardoor is hij niet alleen gemakkelijk te vullen, maar wordt uw was ook gelijkmatig gedroogd en ontstaan er minder kreukels.

*Vergeleken met andere warmtepompdrogers uit de markt. (Status mei 2011.)

Speciale zorg voor grotere stukken wasgoed: het XXL-programma.

Grotere stukken wasgoed vormen geen enkel probleem voor de nieuwe warmtepompdroger: met het speciale XXL-programma voor kussens en dekens kunnen de sensoren zowel aan de binnen- als aan de buitenzijde van het wasgoed de vochtigheidsgraad meten en vervolgens de droogcyclus daaraan aanpassen. Het resultaat: zelfs grotere stukken wasgoed worden perfect droog en drogen aan de lijn is verleden tijd.

Reverserende trommel en innovatief Airflow-concept voor zacht en voorzichtig drogen.

De nieuwe warmtepompdroger van Bauknecht maakt gegarandeerd indruk, zelfs bij delicate stoffen.
De reverserende trommel verandert tijdens het drogen van richting, zodat uw wasgoed heel gelijkmatig en met minder kreukels wordt gedroogd. Bovendien zorgt het innovatieve Airflow-concept ervoor dat lucht met minder kracht door de textielvezels wordt geblazen - perfect voor uw favoriete delicate kledingstukken!

Extra zachtheid voor uw wollen kleding.

Wollen kleding is erg kwetsbaar en moet met veel zorg worden behandeld. Met het speciale wolprogramma laat u uw wollen kledingstukken er optimaal uitzien en aanvoelen: het SoftFinish programma frist wollen items in slechts een paar minuten voorzichtig op en maakt ze zacht en flexibel. Voor kreukvrije kleding waarin u zich op uw best voelt!

De flexibiliteit die u nodig heeft.

Om het huishouden nog verder te vergemakkelijken beschikt de nieuwe warmtepompdroger van Bauknecht over intelligente, praktische details. De eenvoudig verwisselbare deur, bijvoorbeeld, die zowel naar links als naar rechts kan worden geopend. Dit betekent meer flexibiliteit voor u, omdat u de droger nu kunt neerzetten waar u wilt.

Bespaar tijd met de geïntegreerde condensafvoer.

Het regelmatig legen van het waterreservoir is niet langer nodig! De nieuwe warmtepompdroger van Bauknecht doet het werk voor u: dankzij de handige geïntegreerde afvoerslang kan condens direct worden afgevoerd en houdt u meer tijd over voor leukere dingen van het leven.

Bespaar elektriciteit met innovatieve technologie.

Om ervoor te zorgen dat ook u uw steentje kunt bijdragen aan een beter milieu, heeft Bauknecht een bijzonder efficiënte droger ontwikkeld. In tegenstelling tot conventionele condensdrogers zorgt de innovatieve warmtepomptechnologie voor een efficiënte uitwisseling van warmte en energie, om waardevolle hulpbronnen te helpen sparen. Met energielabel A-50%* verbruikt de droger een minimale hoeveelheid energie, terwijl hij perfecte droogresultaten levert.

*50% efficiënter dan de grenswaarde voor energielabel A.

Ga voor groen - met de Green Intelligence™ technologie van Bauknecht

Nu kunt u uw kleding nog sneller drogen en tegelijkertijd het milieu beschermen. Dankzij de innovatieve Green Intelligence™ technologie meten speciale sensoren de hoeveelheid restvocht in het wasgoed en passen ze de droogtijd en -temperatuur daaraan aan. Dit bespaart niet alleen tijd, maar ook meer dan 50% energie.*

*Vergelijking tussen de maximale (7-9 kg) en minimale (1 kg) lading in een Bauknecht droger met Green Intelligence™ technologie en het "kastdroog"-programma voor katoen.