Eenvoudig schoonmaken -
zonder schoonmaakmiddelen:
de nieuwe PureClean oven
van Bauknecht.

Snel, eenvoudig en milieuvriendelijk schoonmaken dankzij de unieke PureClean technologie.

Besteed uw tijd aan leukere bezigheden dan schoonmaken. Laat de nieuwe PureClean oven u het werk uit handen nemen. De nieuwe PureClean technologie zorgt voor stralende resultaten - tien keer schoner* - zonder extra chemische middelen!

Er zijn drie redenen waarom de nieuwe Bauknecht PureClean oven zo eenvoudig te onderhouden is.
Om te beginnen is de binnenruimte voorzien van de speciale duurzame email PureClean coating. Ten tweede is de binnenkant van de ovendeur gemaakt van glas met een nano-coating van Schott met lotuseffect. En de derde reden: het slimme PureClean programma.
Met dit programma is schoonmaken kinderspel: de oven wordt verhit tot 90°C, waarbij stoom ontstaat die aangekoekte voedselresten losweekt. Na afloop van het reinigingsprogramma, dat 35 minuten duurt, hoeft de ovenruimte alleen maar even te worden schoongeveegd met een doekje. En dat is alles!
De nieuwe PureClean oven van Bauknecht bespaart u niet alleen tijd en moeite, maar is ook nog eens milieuvriendelijk.

*In vergelijking met het email oppervlak van een traditionele Bauknecht oven met een gewoon bakprogramma. Deze testen zijn uitgevoerd in de laboratoria van Whirlpool EMEA en TÜV Rheinland Italia.

Extreem nauwkeurig koken met de kerntemperatuurmeter.

U kunt nu als een professional braadgerechten op tafel toveren. Met de kerntemperatuurmeter* kunt u de gewenste temperatuur van uw gerecht instellen - de oven geeft dan een signaal en schakelt zichzelf uit zodra deze temperatuur is bereikt. En u hebt de volledige controle, want de temperatuur wordt steeds op de display weergegeven. Hierdoor zet u steeds weer malse, sappige braadgerechten op tafel. Uw gasten zullen versteld staan.

*PureClean oven BCTM 9100 PT.

Bereiding op drie niveaus tegelijk.

De extra grote ovenruimte van de nieuwe PureClean oven biedt tot 30% meer ruimte. Daardoor kunt u nu probleemloos op drie niveaus verschillende gerechten tegelijkertijd bereiden. De smaken van de gerechten raken niet met elkaar vermengd dankzij het nieuwe luchtcirculatiesysteem. Dat is niet alleen handig, het bespaart u ook tijd en energie.

Perfecte resultaten zonder voorverwarmen.

Voorverwarmen tijdrovend? Niet met het turbo hete lucht distributiesysteem waarmee de PureClean oven is uitgerust. Dit zorgt ervoor dat er meteen vanaf het begin hete lucht gelijkmatig door de ovenruimte verdeeld wordt. Zo bereikt u sneller perfecte resultaten bij het braden.