Langer vers: ProFresh Koel/vriescombinatie met 0° zone.

Langer vers dankzij ProFresh met Green Intelligence™ sensortechnologie.

Gezond eten is nu nog makkelijker voor u en uw familie – dankzij de Green Intelligence™ sensortechnologie, beschikbaar op de nieuwe Bauknecht ProFresh koel/vriescombinaties. Green Intelligence™ met ProFresh controleert steeds de optimale balans tussen temperatuur en vochtigheid. En zorgt ervoor dat uw voedsel langer vers blijft.

Producten blijven tot vier keer langer vers* en temperatuurschommelingen (bijvoorbeeld wanneer de deur wordt geopend) worden tot vijf keer sneller teruggebracht tot de normale temperatuur dan bij apparaten zonder Green Intelligence™ sensortechnologie.

Dit betekent dat uw voedsel langer vers, smakelijk en aantrekkelijk blijft – en uiteindelijk moet u minder voedsel weggooien. Waarom nog zo vaak naar de supermarkt als u de versheid meteen thuis hebt?

*In vergelijking met een Bauknecht Total NoFrost koel/vriescombinatie. Respecteer altijd de houdbaarheidsdatum van uw voedsel, indien vermeld.

Ideaal voor vis en vlees: de ProFresh 0° zone.

 

De speciale versheidszone voor temperatuurgevoelig voedsel: de ProFresh 0° zone. Op bijna 0°C en met een lage luchtvochtigheid is de kwaliteit van vis en vlees langer gegarandeerd. Of draai de 0° zone uit en het compartiment zorgt voor een optimaal klimaat voor het bewaren van groenten en fruit. Voor een maximale versheid en maximale flexibiliteit.

Perfect zicht dankzij LED-binnenverlichting.

De innovatieve LED-binnenverlichting biedt twee voordelen. In tegenstelling tot conventionele gloeilampen geven de LED-lampjes minder warmte af en verbruiken ze dus minder energie. Tegelijkertijd zorgen zij voor zeer helder en stralend licht dankzij hun aanzienlijk hogere lichtsterkte – wat meteen leidt tot een perfect zicht op het gehele interieur van de koelkast.

Minder energieverbruik dankzij A++ energie-efficiëntieklasse.

Tegelijkertijd op energiekosten besparen en het milieu beschermen.

Met A++ energie-efficiëntieklasse besparen koel/vriescombinaties met Green Intelligence™ technologie tot 40% elektriciteit*.

*Ten opzichte van koel/vriescombinaties met energie-efficiëntieklasse A.