Nummer 1 in spoelen
en drogen in slechts
één uur!*

* Met het 1 uur Wash en Dry programma. De PowerClean+-functie kan niet worden gebruikt met het 1 uur Wash en Dry programma.

PowerClean+ verwijdert zelfs het hardnekkigste vuil.

Unieke hogedruk spuitmonden verwijderen zelfs het hardnekkigste vuil. Dit bespaart tijd, water en energie.

Dankzij PowerDry is uw vaat perfect droog. Dus geen achtergebleven druppels, ook niet op glas of plastic.

Zonder nadrogen: kunt u in slechts 1 uur* plastic voorwerpen en glazen perfect droog uit de vaatwasser halen.

A+++ doet meer, maar verbruikt minder.

Met onze vaatwassers in energie efficiëntieklasse A+++ bespaart u tot 20% meer energie (Vergeleken met een Bauknecht vaatwasser met energie efficiëntieklasse A+) en houdt u uw energieverbruik constant laag.

De nieuwe Bauknecht vaatwasser - een all-rounder met veel innovatieve details.

Bespaar uzelf het tijdrovende nadrogen met de hand, evenals water en energie! Geniet tegelijkertijd van de grootst mogelijke flexibiliteit bij het inruimen van de vaat en geniet van het mooie design.

Kwaliteit en Innovatie
in elk detail.

Ontdek de bijzonderheden van de Bauknecht vaatwasser met PowerDry en PowerClean+ technologie door met de muis over de animatie te bewegen.

x

De Prospace besteklade zorgt voor meet ruimte en comfort in je vaatwasser!

De besteklade kan makkelijk worden aangepast of verwijderd. Er is ruimte voor 13 couverts!

x

Flexibel interieur, kwaliteitsmateriaal!

Onze vaatwassers worden gekenmerkt door de hoogwaardige kwaliteit en de optimaal benutte binnenruimte zorgt ervoor dat er plek is voor grote pannen en potten! Dankzij de verstelbare boven- en onderkorf kan je je vaat altijd flexibel inruimen! Een innovatieve oplossing voor jouw vaat met meer flexibiliteit.

x

Hyiene+ Systeem - Schoon en Antibacterieel!

De geweldige cominbatie van de unieke Hygiene+ filter met antibacteriële coating, en in het bijzonder het Hygiene+ spoelprogramma verwijderd de schadelijke bacteriën

x

Power Clean + Perfect wassen zonder te hoeven voorwassen!

De unieke en gepatendeerde hogedrukstralen aan de achterzijde van de binnenwand zorgen ervoor dat zelfs de meest vervuilde vaat schoon uit de vaatwasser komt! Dit wordt gedaan met hetzelfde water als normaal. Zelfs de meest hardnekkige etensresten in grote pannen komt er perfect gewassen uit!

x

Multi Zone – Smart wassen van kleinere hoeveelheden.

De speciale MultiZone functie maakt het mogelijk om te kiezen voor specifieke reiniging van het boven- of onderste deel van de Bauknecht vaatwasser. U kunt zodoende kleinere hoeveelheden wassen en alsnog de hardnekkige restjes volledig van uw vaat verwijderen. Niet inleveren op kwaliteit, maar wel elektriciteit en water besparen!

**Refererend aan de gemiddelde energieconsumptie van een vergelijkbaar Bauknecht apparaat in A+ energieklasse.