• iXelium

  Ontdek apparaten die er ook
  na jarenlang gebruik als nieuw uitzien.

  Ervaar tijdloze elegantie.
                        Scroll hier!
  • iXelium -
   Tijdloos mooi.

   Het innovatieve iXelium oppervlak laat uw keukenapparaten er ook na jarenlang intensief gebruik als nieuw uitzien. Aan het unieke, met nanotechnologie bewerkte iXelium oppervlak, blijft vuil niet kleven.
   En bovendien maakt iXelium schoonmaakmiddelen overbodig. Water volstaat.

  • iXelium -
   Tijdloos mooi.

   Het innovatieve iXelium oppervlak laat uw keukenapparaten er ook na jarenlang, intensief gebruik als nieuw uitzien.
   Aan het unieke, met nanotechnologie bewerkte iXelium oppervlak blijft vuil niet kleven.
   En bovendien maakt iXelium schoonmaakmiddelen overbodig. Water volstaat.

  • iXelium -
   Het duurzame oppervlak.

   iXelium beschermt uw keukenapparaten optimaal tegen krassen en is uiterst bestand tegen de gebruikelijke verkleuringen.

  • Design ontmoet techniek. Met glanzend resultaat.

   Met de iXelium gaskookplaat wordt koken een unieke beleving! Naast een zeer aantrekkelijk ontwerp, biedt de iXelium gaskookplaat tevens een nieuwe verbrandingstechniek voor meer efficiëntie.
   Het iXelium oppervlak beschermt de kookplaat voor jaren. Mooier kan koken niet zijn.

 • De jaren gaan voorbij. De glans blijft.

  • Bauknecht biedt optimale flexibiliteit: combineer bijvoorbeeld de iXelium oven met de combimicrogolfoven en de combi-stoomoven. De bijpassende warmhoudlade en elegante decoratieve dampkap in omgekeerde T-vorm vervolledigen het kunstwerk in de keuken.

  • Geeft u de voorkeur aan compacte oplossingen? Dan zult u verrast zijn van de voordelen die de combi-stoomoven in combinatie met de compacte oven met microgolffunctie bieden. Bovendien kunt u elke dag genieten van een heerlijk kopje koffie uit de ingebouwde koffiemachine.

  De iXelium keukenapparatenlijn in KOSMOS design bestaande uit de turbo-heteluchtoven, de combi-stoomoven, de combimicrogolfoven en de decoratieve dampkap, ontving de Plus X Award 2013, de grootste en meest prestigieuze technologie competitie van Europa.

 • iXelium overtuigt ook
  in de decoratieve
  dampkappen.

  Ter aanvulling op het iXelium gamma biedt Bauknecht een speciale decoratieve dampkap in een elegante omgekeerde T-vorm. Op het niet kwetsbare, eenvoudig te reinigen oppervlak, laten kookdampen geen sporen achter.


  Een product, dat de Plus X Award 2013 jury, de grootste en meest prestigieuze technologie competitie van Europa, wist te overtuigen.

 • Innovatie:
  Verticale vlammen.

  De iXelium gaskookplaat zorgt met een nieuwe verbrandingstechniek voor meer efficiëntie: Verticale vlammen brengen de energie "kaarsrecht" naar de pan. Doelgericht en met meer dan 50% minder CO2-uitstoot.

 • De vlakke
  iXelium gaskookplaat.
  Een ware beleving.

  Bauknecht heeft zijn iXelium lijn uitgebreid met een innovatief product: De vlakke kookplaat met verticale branders. Dit vlakke design wordt geïntroduceerd met een in volledig iXelium uitgevoerde kookplaat. De kookplaat TGZ 5758 IXL van Bauknecht is de eerste en enige op de markt die volledig is voorzien van iXelium pannendragers en branders.

 • Een grote keuken
  op een kleine ruimte.

  Met de compacte iXelium keukenapparaten bespaart u ruimte en tijdens het koken veel tijd. Tegelijkertijd maken zij het mogelijk traditionele gerechten op een gezondere manier te bereiden, namelijk met stoom.
  Dit zorgt voor de juiste malsheid en behoudt tevens voedingsstoffen en vitaminen.
  Wenst u naast de combi-stoomoven of de combimicrogolfoven ook een oven, maar heeft u geen ruimte beschikbaar? Geen probleem. Beide apparaten beschikken over turbo hete lucht en kunnen dus als een normale oven gebruikt worden.