Ervaren
Ultimate NoFrost

Ervaren
Ultimate No Frost

De exclusieve Ultimate NoFrost koel-vriescombinatie van Whirlpool combineert baanbrekende technologie met een elegant design.
Ontdek deze interactieve animatie van de details van onze koeling technologieën.

Ultimate NoFrost koel/vries combinatie

Beweeg de knop van de werkbalk en ontdek onze nieuwste technologieën. Klik in de animatie op de zilveren logo's voor verdere informatie over elke functie. Terug

ULTIMATE  NO FROST

2 Total NoFrost systemen; één in het koelgedeelte en één in het vriesgedeelte. Beide bieden het ideale klimaat voor uw etenswaren. Ook is er geen vermenging van geuren tussen de koelkast en vriezer.

close

PRO FRESH

Langdurige versheid, de beste smaak, smakelijk uiterlijk en dat in één gezamelijke koelruimte - dankzij het constant optimaliseren van de temperatuur en de luchtvochtigheid.

*Een Bauknecht NoFrost koelkast vergeleken met een koelkast zonder NoFrost technologie. De vergelijkende test is uitgevoerd door SLG Prüf- und Zertifizierungs GmgH.
close

PRO FREEZE

Vermindert vriesbrand met maximaal 50% dankzij de gepatenteerde Ultimate NoFrost technologie. Ook aanwezig in de vriezer.

*Gebaseerd op interne testen, uitgevoerd door Bauknecht, kijkend naar de afname van gewicht en variatie in kleur, aangestuurd door de ProFresh en ProFreeze technologie.
close

ZEROº BIO ZONE

Dankzij het handmatig aanpassen van de temperatuur en vochtigheid in de Zero Bio zone blijven uw delicate boodschappen zoals vis en vlees langer vers.

*Gebaseerd op interne testen, uitgevoerd door Bauknecht, in een Bauknecht koelkast en vriezer met en zonder Zero ° BioZone ™ technologie.
close

Energieeffizienz 
A+++ -10%

Dankzij het lage energieverbruik, een forse besparing van 53%, bent u zuinig op het milieu en op uw financiën.*

*Het gemiddelde energieverbruik van de Bauknecht apparatuur is A+.
close

BLIVE

De sm@rt technologie stopt niet bij de koel-vriescombinaties. Als u het gemak van deze technologie eenmaal heeft ontdekt, wilt u het niet meer missen. Connectivity zorgt voor een perfect overzicht van al het voedsel en de optimale bewaartemperatuur. Het resultaat: Optimale versheid en de beste beleving!

close