Wassen was nog nooit zo rustgevend.

Heeft u zeer vuile kledingstukken? De nieuwe bovenlader met ZEN-technologie volbrengt de moeilijkste wastaken in alle rust en stilte. Dit is te danken aan de borstelloze motor, die deze wasautomaat tot de stilste op de markt maakt*.

De centrifugecyclus van het SuperSilent-nachtprogramma produceert slechts 68 dBA. U kunt de machine dus aanzetten wanneer u maar wilt, zonder dat u last heeft van het geluid. Bovendien heeft de motor een extra lange levensduur – wij geven hierop tien jaar garantie. Tenslotte moet u zo lang mogelijk van de rust en stilte kunnen genieten.

*72 dBA tijdens de centrifugecyclus gemeten bij een Bauknecht Green Intelligence™-bovenlader op het standaardprogramma met 1200 omwentelingen per minuut, in vergelijking met geluidsmetingen van andere fabrikanten van bovenladers (40 cm breed). Status 02/2011

Met deze wasautomaat uit energieklasse A++ hoeft u niets in te leveren om te besparen.

De beste resultaten bij een minimaal energieverbruik? Dat is geen probleem voor de nieuwste bovenlader. De innovatieve ZEN-technologie zorgt ervoor dat uw wasgoed voorzichtig wordt gecentrifugeerd bij 1200 omwentelingen per minuut met droogresultaat A.

De bovenlader van Bauknecht met ZEN-technologie biedt ook optimale energie-efficiëntie en behoort tot klasse A++ en verbruikt tot 20%* minder energie. Deze bovenlader is dus zowel vriendelijk voor het milieu als voor uw wasgoed en uw portemonnee.
*Ten opzichte van de bovenste index van energieklasse A en A++.

Denk groen, was groen – met Green Intelligence™ technologie.

Met elke wascyclus draagt u uw steentje bij aan het milieu dankzij Green Intelligence™. Deze technologie zorgt ervoor dat er precies genoeg energie en water wordt verbruikt voor de hoeveelheid wasgoed. Het resultaat: u bespaart tot 30% energie en water*. Dat is niet alleen goed voor het milieu, maar ook voor uw portemonnee.

*Vergelijking tussen een lading van 6 kg wasgoed en een van 1 kg gewassen in de wasautomaten van Bauknecht uitgerust met Green Intelligence™ technologie met het katoenprogramma 60°C + optie Snelwas.

Het juiste programma kiezen is heel eenvoudig.

Het is nu nog eenvoudiger om het juiste programma te kiezen voor uw wasgoed dankzij SmartSelect, de nieuwe, intuïtieve gebruikersinterface. Hiermee geeft u heel eenvoudig aan of u een programma voor gekleurd wasgoed, een programma voor een bepaalde textielsoort of één van de energiebesparende programma's wilt gebruiken. De wasautomaat doet de rest: hij kiest automatisch de juiste instellingen voor wassen en centrifugeren voor perfect schoon wasgoed waarbij de kleuren behouden blijven.

Kleine moeite, groot verschil.

Wast u regelmatig kleine hoeveelheden licht vervuild wasgoed? Dan is het AquaEco-programma perfect voor u. Met dit programma kunt u tot 50% water besparen in vergelijking met een lading van 2,5 kg wasgoed gewassen in een Bauknecht wasautomaat met het standaardprogramma 40°C. Zo bespaart u niet alleen kostbare middelen, maar ook zal uw volgende waterrekening een stuk lager zijn.