Bauknecht - Plus X Award

De Plus X Award

De Plus X Award wordt sinds 2004 uitgereikt in Duitsland en is uitgegroeid tot Europa’s grootste competitie op het gebied van technologie. Fabrikanten uit de branches huishoudelijke apparaten, IT, entertainment-elektronica, power tools, mobiele technologie en fototechnologie presenteren hierbij hun topproducten aan een deskundige jury bestaand uit experts en vakjournalisten. De felbegeerde Plus X Awards worden toegekend voor bijzondere prestaties in de categorieën innovatie, design, gebruiksgemak/functionaliteit, ergonomie en milieuvriendelijkheid. De Plus X Award staat symbool voor merkkwaliteit.

Plus X Award 2012
Koel- en vriesapparatuur van Bauknecht uitgeroepen tot 'Beste producten van 2012'

Bauknecht - Plus X Award

Ook in 2012 kreeg Bauknecht meermaals de felbegeerde Plus X Award toegekend, die overal in de industrie wordt gezien als symbool voor de kwaliteit van het merk. Bovendien kreeg het opnieuw een onderscheiding binnen de speciale categorie "Beste product van 2012". De nieuwe generatie koelapparaten van Bauknecht scoorde bij de jury met name punten in de categorieën hoge kwaliteit, bedieningscomfort, milieuvriendelijkheid en design. Hiermee worden de hoge kwaliteit en de klantgerichte productontwikkeling bij Bauknecht onderstreept.

De nieuwe generatie koelapparaten van Bauknecht wist de jury van de Plus X Awards, bestaand uit vakjournalisten en experts, meteen meerdere keren te overtuigen. Dankzij de buitengewone innovatiekracht en de hoge kwaliteit van de producten behaalden zowel de koelkast KR 365 A2+ Fresh PT en de vriezer GKN 365 SHOCK A+ PT uit de nieuwe LUMiQ-serie als de Bauknecht vrieskist GTE 275 StopF A2+ onderscheidingen in meerdere categorieën. De apparaten werden bovendien onderscheiden met de prijs voor het 'Beste product van 2012'.

 

Plus X Award 2011

Augustus 2011: Bauknecht is in Duitsland voor het derde jaar op rij verkozen tot „Most Innovative Brand of the Year“

Bauknecht is in Duitsland door de jury van de Plus X Awards voor de derde keer op rij bekroond met de hoogste onderscheiding beschikbaar in de productgroep groot huishoudelijke apparatuur: de award voor ‘Most Innovative Brand of the Year’. Na de onderscheidingen voor uitstekende productresultaten op het gebied van functionaliteit, ecologie, kwaliteit, comfort en design, in april 2011, behoudt Bauknecht opnieuw zijn toppositie als innovatief merk.