Contact

Contact

Hebt u vragen? Wij staan voor u klaar. 

Om een antwoord te vinden op uw vragen over de apparaten of diensten van Bauknecht, selecteer hieronder het onderwerp van uw keuze :

Op zoek naar een gebruiksaanwijzing of een brochure van onze apparaten? Op zoek naar een Bauknecht dealer, wilt u zelf een afspraak maken met een servicemonteur, wilt u uw Bauknecht apparaat registreren of wilt u informatie over een Bauknecht actie?

 

Telefonisch

Het kost u slechts één telefoontje indien u de hulp nodig heeft van onze serviceconsulenten. Of u nu een reparatieafspraak wilt plannen of een vraag heeft over uw Bauknecht apparaat - bel ons gerust, wij helpen u graag verder. U kunt onze medewerkers van de Consumenten Servicelijn bereiken van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur op telefoonnummer:

076 - 530 64 00

 

Per post

Whirlpool Nederland B.V.
Postbus 7112
4800 GC  Breda 

 

Per e-mail

Heeft u een vraag? Selecteer een onderwerp en wij zullen u zo spoedig mogelijk antwoorden. 

Onderwerpen:
Verplicht veld
Aanspreektitel:
Verplicht veld
Voornaam:
Verplicht veld
Tussenvoegsel:

Indien u een achternaam heeft met een tussenvoegsel, gelieve dit tussenvoegsel in te vullen in het veld 'Tussenvoegsel' en niet in het veld 'Achternaam'. Bijvoorbeeld Van Dijck - Tussenvoegsel: Van en Achternaam: Dijck

×
Achternaam:
Verplicht veld
E-mailadres:
Verplicht veld Gelieve een geldig e-mailadres in te vullen
Straat:
Verplicht veld
Huisnummer:
Verplicht veld
Plaats:
Verplicht veld
Land:
Verplicht veld
Postcode:
Verplicht veld Gelieve een geldige postcode in te vullen
Telefoonnummer/Mobiel nummer:
Verplicht veld
12-cijferige productnummer:
Verplicht veld

Wat is een 12-cijferige productnummer?

Alle apparaten hebben een 12-cijferig nummer. Dit nummer begint met 85 en vindt u ofwel op de achterzijde van uw garantieboekje dat bij uw apparaat wordt geleverd of op de zilverkleurige servicesticker op uw apparaat. Deze code helpt ons uw apparaat correct te identificeren zodat u de juiste documenten ontvangt.

12NC ×
Typenummer:
Verplicht veld

Wat is een typenummer?

Het typenummer is een combinatie van letters en cijfers (bijvoorbeeld WAK 7470) die u op de zilverkleurige sticker op uw apparaat vindt. Soms wordt het typenummer ook vermeld op het apparaat zelf.

×
Overzicht Bauknecht catalogi:
Verplicht veld
Over welke garantiecontracten wilt u meer informatie?:
Verplicht veld
Uw bericht:
Verplicht veld

Privacyverklaring

Ik aanvaard de Privacyverklaring van Whirlpool Nederland B.V.

Ik accepteer

Uw toestemming om uw persoonlijke gegevens te gebruiken voor marketingdoeleinden

Ik geef toestemming aan Whirlpool Nederland B.V., andere ondernemingen van de Whirlpool groep, dienstverleners handelend namens Whirlpool Benelux n.v. en zorgvuldig geselecteerde partners zoals Domestic & General Insurance PLC, mijn persoonlijke gegevens te gebruiken om met mij contact op te nemen per post, e-mail, telefoon, SMS, MMS, fax of andere elektronische middelen voor marketing of commerciële aanbiedingen (bijvoorbeeld newsletter), promoties , enquêtes en wedstrijden, als beschreven in de Privacyverklaring.