Serviceafspraak maken

Het gemak van Bauknecht Service.

Huishoudelijke apparaten van Bauknecht worden met de grootst mogelijke zorg geproduceerd. Toch kan het zijn dat u vragen of een storing hebt bij het gebruik van het apparaat.
Gelieve de rubriek ‘Meest gestelde vragen’ te raadplegen als u vragen hebt over het gebruik en/of het onderhoud van uw apparaat.


Zelf uw storing oplossen

Raadpleeg eerst de rubriek 'Meest gestelde vragen' op onze website, wellicht kunt u de storing eenvoudig zelf verhelpen. Ook kan de met het apparaat meegeleverde gebruiksaanwijzing eventuele oplossingen bieden. Via onderstaande link kunt u zelf het bezoek van een servicemonteur plannen. De servicemonteur zal de opdracht uitvoeren tegen betaling, tenzij de opdracht valt onder de fabrieksgarantie - lees hiervoor de garantievoorwaarden en/of reparatietarieven.

Via drie eenvoudige stappen boekt u zelf een opdracht: 1 Uw gegevens, 2 Uw afspraak, 3 De bevestiging van uw afspraak. Nadat de online serviceafspraak is afgerond, ontvangt u een bevestigingsmail met de afspraak en een link, waarmee u uw opdracht kunt inkijken, wijzigen of annuleren. En u ontvangt de dag voor het bezoek een herinneringsmail en SMS die u het bezoek nogmaals aankondigen. Dit is uw bestelling. Gelieve ervoor te zorgen dat op de bevestigde datum iemand op het bezoekadres aanwezig is. Onze servicemonteur belt u een ½ uur voor het bezoek. Komt de afspraak u toch niet uit, dan vragen wij u vriendelijk om tenminste de dag vóór de geboekte datum vóór 16u30 telefonisch contact met ons op te nemen.

De betaling van de rekening is alleen via pin of credit card mogelijk. In geval van garantie of verlengde garantie vragen we u om de voorwaarden na te lezen, en de documenten klaar te leggen bij het bezoek.

Online serviceafspraak maken


Wilt u telefonisch een serviceafspraak maken, dan kunt u onze medewerkers van de Consumenten Servicelijn op werkdagen tussen 08:00 en 18:00 uur bereiken op telefoonnummer 076 - 530 64 00.

We danken u voor het vertrouwen.

Garantie- en reparatievoorwaarden

Garantievoorwaarden
Reparatievoorwaarden

TELEFONISCH EEN SERVICEAFSPRAAK MAKEN

U kunt onze medewerkers van de Consumenten Servicelijn bereiken
van maandag tot vrijdag van 08:00 tot 18:00 uur op telefoonnummer:

076 - 530 64 00

ONLINE EEN SERVICEAFSPRAAK MAKEN

Hier kunt u zelf een afspraak maken met een servicemonteur:
snel en gemakkelijk.

ONLINE SERVICEAFSPRAAK MAKEN